Uitleg

Uitleg
De Sloepencadeaubon is een waardecheque die u bij Olympia Charters kunt gebruiken voor de huur van een luxe sloep. Een origineel cadeau voor iemand die u eens wilt verrassen!

Vrij besteedbaar
De Sloepencadeaubon kan men vrij besteden op alle sloepen van Olympia Charters, voor de huur van een luxe 8 pers. Wecosloep tot en met het vlaggenschip de Jan van Gent. De keuze is aan degene die de cadeaubon heeft ontvangen. De Sloepencadeaubon mag ook worden gebruikt in combinatie met andere speciale aanbiedingen of acties van Olympia Charters en is vrij overdraagbaar aan familie of vrienden.

Gedeeltelijk te gebruiken
De sloepencadeaubon is geldig gedurende twee vaarseizoenen, het seizoen waarin de bon wordt uitgegeven en het daaropvolgende seizoen. Het vaarseizoen loopt jaarlijks van 1 april tot 1 oktober. Indien de Sloepencadeaubon meer waarde vertegenwoordigt dan de besteding blijft de cadeaubon voor het resterende bedrag gewoon zijn waarde behouden.
De cadeaubon of het resterende bedrag is niet inwisselbaar tegen contant geld. Wilt u weten wat uw tegoed is van uw Sloepencadeaubon? U kunt ten alle tijden onder het kopje saldochecker uw actuele saldo opvragen.

Reserveren
U kunt de door u gewenste sloep reserveren via de site www.sloepencadeaubon.nl, u ontvangt dan per email de huurovereenkomst. Bij vertrek kunt u middels uw cadeaubon betalen. Houd u er wel rekening mee dat naast de huur van de sloep er ook een borgsom (contant) achtergelaten dient te worden.

Unieke mooi weer garantie
Ook voor de Sloepencadeaubon geldt onze unieke mooi weer garantie. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn op de datum van uw reservering dan kunt u kosteloos annuleren.

Bestel nu gemakkelijk online

  • Bepaal zelf het bedrag
  • Geef een verzendadres
  • Betaal veilig met iDeal
  • U ontvangt de Sloepencadeaubon binnen vier werkdagen.
Nu bestellen Reserveer