Veelgestelde vragen

Worden er verzendkosten berekend? 
Ja, voor het verzenden van de Sloepencadeaubon brengen wij € 2,95 aan verzendkosten in rekening per bestelling.

Is online betalen wel veilig? 
Om uw gegevens optimaal te beschermen maakt Sloepencadeaubon gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Wanneer u via deze site besteld en betaald, ziet u onderin het scherm een geel slotje. Dit betekent dat uw persoonlijke informatie beveiligd en gecodeerd wordt verzonden. U kunt er dus zeker van zijn dat uw gegevens niet door een andere partij ontvangen en/of gelezen kunnen worden.

Hoe kan ik betalen? 
U kunt online via iDeal betalen met ABN AMRO, Fortis Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of ASN Bank. Bedrijven kunnen ook op factuur bestellen.

Wat zijn momenten om een Sloepencadeaubon cadeau te geven? 
De Sloepencadeaubon wordt gegeven door zowel particuliere als zakelijke gevers. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, feestdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerst, loyaliteitsprogramma, relatiegeschenk, personeelswerving, promotiecampagnes, trouwen, jubilea, klantenbinding, beloning, Valentijnsdag etc.
De Sloepencadeaubon is een origineel en sportief cadeau en is op ieder moment leuk om cadeau te krijgen én te geven.

Hoe lang is de Sloepencadeaubon geldig? 
De Sloepencadeaubon is 2 vaarseizoenen geldig dit wil zeggen het seizoen waarin de bon wordt uitgegeven en het daarop volgende vaarseizoen. Het vaarseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober

Wat is de levertijd? 
Normaliter ontvangt u de Sloepencadeaubon binnen 4 werkdagen na uw bestelling. Houdt u er rekening mee dat in de periode voor de feestdagen deze termijn langer kan zijn vanwege drukte bij Post.nl.

Welke tarieven zijn er mogelijk? 
De Sloepencadeaubon is vanaf € 35 te bestellen in elk gewenst bedrag tot € 250. U hoeft de Sloepencadeaubon niet in één keer te besteden. Een eventueel restbedrag blijft gewoon op de cheque staan en behoudt zijn waarde.

Hoe wordt de Sloepencadeaubon afgeleverd? 
U ontvangt de Sloepencadeaubon per post. De Sloepencadeaubon past gewoon in uw brievenbus.

Staat er een bedrag vermeld op de Sloepencadeaubon? 
Nee, het bedrag staat niet op de Sloepencadeaubon zelf vermeld. Het bedrag van uw keuze staat in de begeleidende brief vermeld. Zo weet de ontvanger welk bedrag hij of zij met de Sloepencadeaubon kan afrekenen. Tevens kan je middels de saldo-checker op www.sloepencadeaubon je saldo checken.

Kan de Sloepencadeaubon ook rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd? 
Ja, u kunt ervoor kiezen om de Sloepencadeaubon naar uw eigen adres te laten sturen of rechtstreeks naar de ontvanger.

Bestel nu gemakkelijk online

  • Bepaal zelf het bedrag
  • Geef een verzendadres
  • Betaal veilig met iDeal
  • U ontvangt de Sloepencadeaubon binnen vier werkdagen.
Nu bestellen Reserveer